Çin Roketi Düştü Mü - Son dakika: Çin roketi Maldivler'e düştü : Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı.

Çin Roketi Düştü Mü - Son dakika: Çin roketi Maldivler'e düştü : Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı.. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Long march 5b isimli çin roketinin hint okyanusu'na düştüğü belirtildi. Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Abd savunma bakanı lloyd austin, çin'i ihmalkar davranmakla suçlamıştı.

30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi'nden yapılan açıklamaya göre enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Roket nereye ve ne zaman düşecek? Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı. Çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıkmış ve istanbul, madrid veya new york'a düşme ihtimali varmış.

Dünyanın nefesini tutarak izlediği Çin'in kontrolden çıkan ...
Dünyanın nefesini tutarak izlediği Çin'in kontrolden çıkan ... from www.basnews.com
Saatte 27 bin 600 kilometre hızla dünya'nın etrafından dönen gövdenin atmosferden geçmeyi başaran. Çin'in kontrolden çıkan roketi dünyaya düştü! Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Cnn'deki habere göre çin uzay ajansı, çin'in bir süre önce kontrol çıkan roketinin hint okyanusu'na düştüğünü belirtti. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Fırlatmanın ardından roket kontrolden çıkmıştı. 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek?

Çin roketi ve türkmenistan istemeden bile şüpheleniyor insan.

Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Çin'in roketi hint okyanusunda bir bölgeye düştü. Çin'in uzaya gönderdiği fakat bir süre sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli roketi sonunda dünya'ya düştü. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Roketin ne zaman ve nereye düşeceğinin bilinebileceği açıklamalarda yer aldı. Kontrolden çıkan dev çin roketinden geriye kalanlar gezegene geri döndü. Çin'in long march 5b tipi roketi kontrolden çıkmış ve 9 mayıs sabahı dünyaya düşeceği açıklanmıştı. Çin'in 'long march 5b' isimli 22 tonluk roketinin kontrolden çıktığı ve dünya'ya düşeceği açıklandı. Saatte 27 bin 600 kilometre hızla dünya'nın etrafından dönen gövdenin atmosferden geçmeyi başaran. Abd uzay kuvvetleri komutanlığının, çin'e ait kontrolden çıkmış bir roketin, hafta sonu dünya'ya düşmesini beklediği ve bu gram altın düştü mü? Haberler dünya haberleri son dakika haberi: Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Çin roketi sabah saatlerinde düştü.

Çin'in uzaya gönderdiği roket kontrolden çıkmış ve istanbul, madrid veya new york'a düşme ihtimali varmış. Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Türkiye dahil birçok ülkede roket düşme korkusu vardı. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Çin'in kontrolden çıkan roketi dünyaya düştü!

Irak'ta Bağdat Havalimanı'na 3 roket düştü - Haber
Irak'ta Bağdat Havalimanı'na 3 roket düştü - Haber from foto.haberler.com
29 nisan 2021 günü çin'in hainan eyaletindeki wenchang şehrinden fırlatatılan long march 5 (uzun yürüyüş) isimli roketin kontrolden çıkarak dünyanın etrafında long march 5 nereye düştü? Çin, 29 nisan'da fırlattığı ancak daha sonra kontrolden çıkan roketin hint okyanusu'na düştüğünü açıkladı. Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Çin roketi sabah saatlerinde düştü. Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? Sorusunu yönelten vatandaşlar için detaylı bilgiler. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi.

Abd savunma bakanlığı sözcülerinden mike howard, çin'in 29 nisan'da ulusal uzay istasyonunun çekirdek modülünü fırlatırken kullandığı long marck 5b tipi roketin.

Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek? Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Roket nereye ve ne zaman düşecek? Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Yapılan resmi açıklamaya göre, long march 5b yerel saat ile 10.24'te (tsi̇ 05.24) hint okyanusu'na düştü. Abd savunma bakanlığı sözcülerinden mike howard, çin'in 29 nisan'da ulusal uzay istasyonunun çekirdek modülünü fırlatırken kullandığı long marck 5b tipi roketin. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. 29 nisan 2021 günü çin'in hainan eyaletindeki wenchang şehrinden fırlatatılan long march 5 (uzun yürüyüş) isimli roketin kontrolden çıkarak dünyanın etrafında long march 5 nereye düştü? Ayrıca bu roketin çoğunun parçalanıp imha edildiği belirtildi. Çin'in uzaya gönderdikten sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli rokette korkulan olmadı. Çin'in uzaya gönderdiği fakat bir süre sonra kontrolden çıkan long march 5b isimli roketi sonunda dünya'ya düştü. İşte, çin roketi düştü mü? Çin roketi nereye ve ne zaman düştü?

Çin, gelecekte uzayda kuracağı yeni istasyona roketlerle astronot taşımayı hedefliyor. Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı. Peki çin roketi düştü mü? Peki, çin roketi türkiye'ye mi düştü? İşte, çin roketi düştü mü?

SON DAKİKA! Çin'in kontrolden çıkan roketi Maldivler'e ...
SON DAKİKA! Çin'in kontrolden çıkan roketi Maldivler'e ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Açıklamada, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığı kaydedildi. Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Abd uzay kuvvetleri komutanlığının, çin'e ait kontrolden çıkmış bir roketin, hafta sonu dünya'ya düşmesini beklediği ve bu gram altın düştü mü? Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Çin, 29 nisan'da fırlattığı ancak daha sonra kontrolden çıkan roketin hint okyanusu'na düştüğünü açıkladı. 29 nisan 2021 günü çin'in hainan eyaletindeki wenchang şehrinden fırlatatılan long march 5 (uzun yürüyüş) isimli roketin kontrolden çıkarak dünyanın etrafında long march 5 nereye düştü? Tüm dünyanın ilgiyle merak ettiği ve gece boyu takip edilen roketin akıbeti sabaha karşı yanıt buldu.

Çin'in ilk uzay istasyonu için uzaya yolladığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesi kontrolden çıktı.

Açıklamada, roketin, çin saatiyle 10.24'te (tsi̇ 05.24) maldivler yakınlarına iniş yaptığı kaydedildi. Çin i̇nsanlı uzay mühendisliği ofisi'nden yapılan açıklamaya göre enkazının büyük bir kısmı atmosferde yanan roketin dünyaya geri dönen kalıntıları, hint okyanusu'na düştü. Bir süredir nereye düşeceği konuşulan çin roketi için son dakika açıklaması geldi. Chinese rocket finally falls to earth, trackers say. Long march 5b roketi i̇stanbul'a düşebilir! Çin roketi nereye ve ne zaman düştü? 30 metre uzunluğunda 21 ton ağırlığındaki bu boş roket uzayda ve dünyaya doğru düştü. Çin'in yörüngeye fırlattığı 'long march 5b' isimli roketi için uyarı yapıldı. Son gelen bilgilere göre ise çin roketinin düştüğü yer belli oldu. Çin, 29 nisan'da fırlattığı ancak daha sonra kontrolden çıkan roketin hint okyanusu'na düştüğünü açıkladı. Çin'in uzay istasyonu için 29 nisan'da fırlattığı ilk modülü taşıyan roketin gövdesinin kontrolden çıkmasının ardından çin roketi, sabaha karşı hint okyanusu'na düştü. Roketin ne zaman ve nereye düşeceğinin bilinebileceği açıklamalarda yer aldı. Peki ama çin roketi düştü mü, kontrolden çıkan roket nereye düşecek?

0 Response to "Çin Roketi Düştü Mü - Son dakika: Çin roketi Maldivler'e düştü : Çin'in geçtiğiniz haftalarda uzaya fırlatılan ve yörüngeye yerleşen 'long march 5b' isimli roketi için kritik bir uyarı yapıldı."

Post a Comment